Kiderült, hogy felesleges nyelvet tanulni!

Címkék: utca nagy piros mikrofon kérdőjel turista halandzsa turisták váci Magyar István Kovács Tv Berlini

Titkos helyszínek turistáknak.

Riporterünk István Kovács már televíziónak szilveszteri műsorához forgatott anyagot Budapesten, ami olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttünk a riport egy részét már most bemutatjuk önöknek az év felének elteltével.

Címkék: leves híd parlament szép nők kilátó műsor múzeum u vecsés sushi káposzta gulyás károly csepeli szilveszteri mauzóleum múzeuma Magyar István Kovács Tv Berlini Gulyás-hegy fleku

Beszélgetés turistákkal a Váci utcában, akik Depardieunak nézték riporterünket. Kimaradt jelenetek a következő műsorunkból.

Britney Spears tátott szájjal a ringlispílen

 

A kaszkadőr azt mondta, hogy  ha teheti, a budai Gulyás-hegyi kilátóba is felmegy a napokban.

Budapesti stábunk már épp a szilveszteri adáshoz forgatott anyagot a Váci utcában, amikor riporterünk véletlenül belefutott a Budapesten dolgozó Bruce Willis kaszkadőrébe.
 

Munkatársunk az interú után jött rá, hogy nem fotón, hanem az alábbi videóban látta korábban a kaszkadőrt. Innen tudta, hogy ő lehet az.  

 

Photo a videóból  

Picture 8.png

Címkék: vecsés bruce willis váci utca dublőr die hard 5 berlini magyar tv istván kovács szép nő műzeum kaszkadör gulyás-hegyi kilátó

 

Sámliról intézi a rengeteg gumit az idős szakember.

 

 

 

 

 A tiltott bútorokat is elviszik!

 

 

 

 Bádog Gundel a XV.-ben 

 

Címkék: berlini magyar tv istván kovács pléh csárda hatalmas hús

 Bunda gyanú a tv-s sorsoláson!

 tumbnail:

 

 

Címkék: berlini magyar tv istván kovács sorsolás nyeremény játék

Megismerkedés a Széchenyiben

A Hölgy akivel az Oktogonon  beszélt István, személyes történetét is megismerhetjük a tetoválásról.

 

 

 

 

 

Riporterünk a valós keresztmetszet érdekében a társadalom minden rétegét igyekezett megszólítani a tetoválás közös témájában a fővárosi Oktogonon. Extrém esetek és különös eredmény, amit kaptunk. Tetkótervek az Oktogonról. 

 

Tumbnail:

 

 

CSATORNÁNK ELINDÍTOTTA ELSŐ WEBES NYEREMÉNYJÁTÉKÁT!

 A játék részleteit és a Príma nyereményeket itt az alábbi műsorrészletben ismerheti meg:

A megfejtéseiket István Kovács Facebook-oldalán várjuk!

 

 

A játékban nem csak Berlini nézőink, hanem már a világ összes tájáról nevezhetnek azok, akik a világháló segítségével nézik tévécsatornánk budapesti tudósításait.

A megfejtéseket 2012. április 26-a és május 9 között várjuk. 

A játékban István Kovács Facebook-oldalára levélben küldött, vagy ott kommentelt megfejtések érvényesek: facebook.com/istvankovacs.berlinimagyartv 

A játék mindenki számára ingyenes!

Hajrá! Hajrá!

További infók és a kérdések: facebook.com/istvankovacs.berlinimagyartv 

 

 

 

Címkék: berlini magyar tv istván kovács nyeremény játék első puzzle papucs flipp flopp

Svájci tisztaság lenne hazánkban akkor, ha mindenki így állna a városához, mint a 79 éves nyugdíjas, aki minden szemetet felszed az utcán. Tudósítónk az Oktogonon tudott interjút készíteni vele. 

A szemétszedő nénivel a vágatlan riportot itt találja:

Címkék: budapest oktogon szemét ist gyűjtő néni berlini magyar tv istván kovács

Kollégánk, István Kovács a tetoválásokról kérdezte az embereket, amikor véletlenül találkozott régi ismerősével, aki 2008-ban a Szigeten egy mondatban nevezte ávósnak és nácinak őt.

A drámai hatást okozó 2008-as riport:István Kovács friss tudósításokkal és érdekességekkel várja szimpatizánsait a Facebookon.

 

 

Beszélő béka, halaknak éneklő búvár, titkos kocsonyakészítő és a nagy terekről elnevezett utcák stratégiája – István Kovács a Miskolci Kocsonyafesztiválon forgatott.

További videók, érdekességek István Kovács hivatalos Facebook-oldalán.

Címkék: miskolc kocsonya kocsonyafesztivál berlini magyar tv istván kovács

Fizetős a parkolás, fizetős az autópálya, fizetős a tömegközlekedés – egy keletnémet tartományi képviselő javaslata szerint pedig a gyalogosátkelők használatáért is fizetni kellene. Utánajártunk, mit szólnak a budapestiek a külföldön nagy vitát kiváltó fizetős zebra ötletéhez.

Igazságos intézkedés vagy újabb sarc? Mennyit fizetnének az emberek a havibérletért? Ismeri-e a mangalicát, aki tudja, mi az az ódánhodó? Sokan felháborodtak, de a fizetőkapus rendszerrel biztosan elkerülhető lett volna a forgatás alatt bekövetkezett baleset!

 

Címkék: közlekedés biciklis közlekedésbiztonság zebra gyalogos baleset megelőzés díjfizetés berlini magyar tv istván kovács

Egy nyughatatlan csirkeláb-rajongó és menedzsere, a szolnoki gulyáskirály hívta életre a Miskolci Kocsonyafesztivál csirkeláb-evő versenyszámát. A 2012-es megmérettetésen egy alapos férfiú előtt az a fiatal hölgy nyerte az ember nagyságú békát, aki a legrövidebb idő alatt köpködte tele a lábdarabkákkal a műanyag tányérokat, amit aztán az egri Csubakka fogyasztott el. István Kovács kollégánk helyszíni tudósításában végre kiderül az igazság a csirkelábak nőkre gyakorolt hatásáról is.

Címkék: miskolc kocsonya kocsonyafesztivál berlini magyar tv istván kovács

A Berlini Magyar TV egyik küldetése, hogy a németországi magyarok, ha távolról is, de legalább a technika és István Kovács segítségével résztvevői lehessenek az olyan érdekes magyarországi rendezvényeknek is, mint a fegyver-halász-vadász kiállítás, vagy a miskolci kocsonyafesztivál. Az utóbbin forgatott anyagból most készítik az anyagot kollégáink, egy előzetes ma már le is ment adásban a Berlini Magyar TV-ben.

 

Címkék: miskolc kocsonya kocsonyafesztivál berlini magyar tv istván kovács

A Berlini Magyar TV is ellátogatott az idei Fehovára (Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás). Fény derült a halsimogatás értelmére, a kokainbárók rejtekhelyére, és megtudtuk, hogy áll meg az idő a vadászoknak, akik között vannak vegetáriánusok is, de nem mindenhol.

Címkék: kiállítás fegyver vadászat fehova berlini magyar tv istván kovács

Nem csak kitömött állatok voltak a Fehován: István a szabadtéren találkozott a médiacégnek is nevet adó csiperkével.

Címkék: index kutya fehova berlini magyar tv istván kovács

Lehet puska nélkül is vadászni, de a fogásokat a szabad kezes vadászoknak is tudniuk kell!

Címkék: kiállítás vadászat küzdősport fehova berlini magyar tv istván kovács

Nem várt következménnyel jártak István lövései.

Címkék: kiállítás fegyver vadászat kimaradt jelenetek fehova berlini magyar tv istván kovács

Az anyaországban élő magyarok régi vágya teljesült: elindult a Berlini Magyar TV blogja! Ezentúl itt, az internet segítségével már a Kedves magyarországi Nézőink is láthatják tudósítónk, István Kovács legfrissebb riportjait, a kimaradt jeleneteket és más érdekességeket. 

Célunk továbbra is az, hogy képkockáinkkal legalább kétdimenziós hidat létesítsünk Berlin és Magyarország között.

(István Kovács továbbra is várja rajongóit a Facebookon.)